A--0 A-EG - EX - U2-0

L33T har sköna gamingstolar som du kan spela länge i

L33T började med en serie innovativa spelstolar och idag utvecklar L33T ett brett sortiment inom spelutrustning för både nybörjare och mer erfarna och professionella spelare. L33T utvecklar allt från kvalitetsspelstolar och -bord i fantastiska mönster till coola spelryggsäckar och annan praktisk utrustning och tillbehör. L33T tillverkar 3 st riktigt bra gamingstolar som listas här.

Här listas bara de allra bästa och mest populära gamingstolarna från L33T som vi definitivt kan rekommendera.

Här finns det totalt 3 stycken olika gamingstolar som tillverkas av L33T. Denna bild på en Gaming Encore från L33T. Gamingstolen Gaming Encore är en väldigt bra gamingstol från L33T som ger er många sköna och underhållande timmar utan att du får besvär med rygg, nacke eller axlar.

Denna gamingstol från L33T tål en belastning av 90 kg och du kan få den i Svart, Röd eller Grön. Gamingstolen L33T Gaming Encore väger 16,5 kg och har hjul som är 60 mm i diameter.

Encore gamingstol är en bra universalstol för alla gamers. Den har allt som en kräsen gamer behöver för att hålla kropp och hjärna fräscha under långa intensiva spelsessioner. Det tjocka PU-lädret andas och gör tillsammans med de stoppade armstöden stolen mycket bekväm och ger en skön känsla när man sitter många timmar i stolen.

Gamingstolar från L33T

Nedan kan du hitta din framtida gamingstol från L33T.

BildModellStols­vikt
kg
Belast­ning
kg
MaterialFärgerFunktionerHjul­diameterPris
kr
Mer om
Gaming E-Sport Pro 24175Konstläder, AlcantaraSvart, Vit, Röd, GulNackstöd, Gungfunktion, Svankstöd, Justerbart armstöd, Tilltbart ryggstöd602790Info
Gaming Elite v3 21135Skinn, Konstläder, TextilSvart, Röd, GrönNackstöd, Gungfunktion, Svankstöd, Justerbart armstöd, Tilltbart ryggstöd602190Info
Gaming Encore 16,590Skinn, Konstläder, TextilSvart, Röd, GrönGungfunktion, Justerbar armstöds60???Info
H-EG - EX - U2-1

Modeller av gamingstolar från L33T

Nedan finns bilder och mer information om riktigt bra gamingstolar från L33T som går att hitta i svenska webbutiker.

Tips på gamingstolar

Här listas några av de bästa gamingstolarna som finns.


Bäst gamingstolarna finns hos

Tips på gamingstolar hos bra tillverkare


Allt viktigt om gamingstolar

Här kan du hitta massor med bra fakta och tips på bästa gamingstolarna men också en del kul och lustigt som spelstolar och datorstolar.

H-EG - EX - U2-2 I-EG - EX - U2-3


Meny - Gamingstol
Till förstasidan på www.gamingstol.se Högst upp på sidan Längst ned på sidan
Sverige Utomlands Företag Nyheter